Accesorii auto de exterior

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 7
 • 33,01 RON

  POMPA DE PICIOR CU CILINDRU...

  Pompa de picior cu cilindru si manometru POMPA 100 PSI. Contine diverse accesorii cu ajutorul...
 • 58,07 RON

  CHEIE ROTI PLIABILA...

  Cheie pliabila SNODABILE pentru roti fabricata astfel incat sa se potriveasca tuturor tipurilor...
 • 177,20 RON

  BARE PORTBAGAJ...

  Bare pentru portbagaj ALUMINIUM BARS sunt compatibile cu majoritatea tipurilor de autoturisme...
 • 15,46 RON

  CHEIE BUJIE 16MM "SHORT"

  Cheie pentru bujie SHORT fabricata astfel incat sa se potriveasca tuturor tipurilor de...
 • 16,12 RON

  CHEIE BUJIE 21MM "SHORT"

  Cheie pentru bujie SHORT fabricata astfel incat sa se potriveasca tuturor tipurilor de...
 • Pret redus 18,90 RON

  Pret normal: 41,95

  CHEIE ROTI INCRUCISATA...

  Cheie incrucisata SILVER pentru roti fabricata astfel incat sa se potriveasca tuturor tipurilor...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 7

Accesorii auto de exterior utile pentru orice autovehicul

Achizitionarea si utilizarea frecventa a unui autovehicul implica investitii financiare considerabile. Din acest motiv, intretinerea corecta si permanenta a masinii este extrem de importanta pentru soferi. Dotarea masinii cu diverse accesorii menite sa protejeze exteriorul acesteia, cat si achizitionarea unor accesorii care faciliteaza transportul de obiecte sunt aspecte pe care fiecare sofer ar trebui sa le ia in considerare.

Dotari pe care orice masina ar trebui sa le aiba

Bottari Italo Romena va pune la dispozitie o serie de accesorii auto de exterior utile pentru protejarea masinii impotriva deteriorarii, cat si accesorii auto pentru portbagaj, ce ajuta la valorificarea spatiului din portbagaj prin depozitarea mai multor obiecte.

Iata care sunt acele dotari de care masina dumneavoastra are nevoie pentru a se transforma intr-un mijloc de transport cu adevarat util si comod: 

 • Aparatori reflectorizante pentru usi. Aceste accesorii sunt disponibile in seturi a cate doua bucati, la un pret mai mult decat accesibil. Aparatorile pentru usi sunt dotari indispensabile masinii, deoarece protejeaza latura exterioara a usilor de eventuale ciocniri si deteriorari. Montajul este extrem de simplu si rapid, aparatorile fixandu-se pe muchia usilor din spate sau din fata ale masinii. Pentru a spori siguranta condusului pe timp de noapte, aparatorile sunt reflectorizante, contribuind la o vizibilitate mai mare.
 • Antena de rezerva serveste la captarea semnalului transmis prin statii de radiocomunicatii si este o dotare esentiala in eventualitatea in care va aventurati in zone muntoase, iar semnalul telefonului mobil se pierde. Cu ajutorul unei statii si a antenei, puteti comunica cu persoane care pot interveni in caz ca aveti nevoie de ajutor. Antena de rezerva este disponibila pe site-ul nostru in doua variante: antena de 24 cm si antena de 36 cm. Aceasta este fabricata dintr-un material rezistent si este compatibila cu toate tipurile de autoturisme. 
 • Plasa pentru bagaje. Daca plecati la drum lung cu masina, veti avea nevoie de un obiect care sa fixeze gentile din portbagaj, pentru ca obiectele din interior sa nu alunece si sa se sparga. Plasa pentru bagaje este foarte utila in astfel de situatii, deoarece este realizata dintr-un tip de elastic extrem de rezistent, fiind prevazuta cu 8 carlige din metal. Plasa are o dimensiune de 38x75 cm si este disponibila la un pret avantajos. 
 • Coarda elastica tip plasa. Aceasta este varianta simplificata si mai usor de montat a plasei pentru bagaje. Coarda este prevazuta cu carlige din metal si cu ajutorul acesteia, puteti fixa rapid obiectele atunci cand efectuati diverse transporturi. 
 • Suport pentru numarul de inmatriculare. Acesta este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent, avand in partea inferioara un spatiu destinat unor eventuale inscriptionari. 
 • Bare pentru portbagaj din aluminiu. Realizate dintr-un aluminiu foarte rezistent, barele pentru portbagaj sunt compatibile cu toate tipurile de autovehicule si suporta pana la 50 kg.