Accesorii auto de urgenta

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 40,30 RON

  FRANGHIE TRACTARE 3000 KG...

  Franghie pentru tractare LINKA este realizata dintr-un material rezistent prevazuta cu sistem de...
 • 149,80 RON

  CRIC AUTO 2 TONE...

  Cric cilindric hidraulic Llft 2 TONE fabricat astfel incat sa poata ridica o capacitate de 2t,...
 • 87,89 RON

  CRIC HIDRAULIC 2 TONE...

  Cric cilindric hidraulic Llft 2 TONE fabricat astfel incat sa poata ridica o capacitate de 2t,...
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Accesorii auto de calitate pentru situatii de urgenta

Orice sofer responsabil trebuie sa isi echipeze masina corespunzator pentru a putea conduce in siguranta, indiferent de conditiile meteorologice. In functie de anotimp, dar si de tipul de transport, soferii sunt indemnati sa achizitioneze anumite componente si accesorii auto, luandu-si astfel, masuri de precautie in eventualitatea aparitiei unor situatii dificile.

Accesoriile auto de urgenta – absolut indispensabile soferilor

Iarna este anotimpul care ridica cele mai multe probleme in ceea ce priveste utilizarea automobilului. Pe viscol si ger, condusul devine o activitate greoaie, care necesita un set de aptitudini specifice din partea soferului, cum ar fi calmul, rabdarea si atentia distributiva, dar si un echipament auto pe masura.

In aceasta perioada, traficul in mediul urban este infernal, deoarece drumurile inzapezite, viscolul si gerul ingreuneaza circulatia. Situatia este si mai complicata in ceea ce priveste condusul pe drumurile de munte. Daca vreti sa plecati cu masina la drum lung, trebuie sa o pregatiti bine inainte si sa va asigurati ca dispuneti de accesorii pe care le puteti folosi in caz ca ramaneti inzapeziti cu masina.

Bottari Italo Romena intelege cat de importanta este siguranta soferilor, fapt pentru care va pune la dispozitie o serie de accesorii auto utile care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din portbagajul masinii, cu atat mai putin pe timp de iarna:

 

 •       Incarcator pentru bateria auto.  

Pe temperaturi scazute, bateria auto se descarca mult mai frecvent si are nevoie de mult mai mult curent electric pentru a porni. De aceea, este indicat sa depozitati in masina un incarcator pentru baterie, pe care sa il aveti la indemana in caz ca aceasta cedeaza spontan. Noi va punem la dispozitie un incarcator de 12V si 4AMP pentru bateria auto. Acesta este echipat cu protectie la suprasarcina si la inversarea polaritatii.

 •       Cabluri profesionale de curent.

Venim in intampinarea nevoilor fiecarui sofer si va oferim posibilitatea de a alege dintr-o gama larga de astfel de produse. Veti avea nevoie de un set de cabluri pentru a reporni masina, in caz ca motorul acesteia se opreste brusc si doriti sa preluati curent de la alt acumulator. Astfel, puteti opta pentru cabluri Zipper, facute dintr-un material rezistent si prevazute la capete cu clesti ce suporta o tensiune de pana la 200 A. Totodata, va punem la dispozitie si cabluri COPP-120 de 120A si de 400A, sau cabluri pentru transfer de curent, marca Superpower. Acestea din urma pot suporta o tensiune de 400A si sunt realizate dintr-un material rezistent.

 •       Cabluri si franghii de tractare.

Daca va veti afla in situatia in care masina ramane inzapezita in munti si nu o puteti misca, veti avea nevoie de un cablu de tractare. Cel pe care vi-l punem la dispozitie este marca Linka si este fabricat dintr-un material rezistent, fiind dotata cu carlige din metal la fiecare capat. Acesta poate suporta o greutate de 1500 kg. Pentru suportarea unei greutati duble, va recomandam franghia de tractare Linka 3000.