Accesorii biciclete

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 33
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 33

Accesorii de biciclete pentru ciclistii pasionati

In zilele noastre, ciclismul se bucura de o popularitate iesita din comun, fiind o alternativa sanatoasa la circulatia cu masina sau cu mijloacele de transport in comun.

Mersul pe bicicleta este deopotriva benefic pentru mediu, deoarece reduce gradul de poluare, cat si pentru sanatatea persoanei care practica acest sport. Mai mult decat atat, ciclistii se bucura de un stil de viata energic si lipsit de sedentarism, motiv pentru care acest sport este incurajat pretutindeni.

Bottari Italo Romena vine in sprijinul celor pentru care bicicleta inseamna mai mult decat o metoda de recreere, ci reprezinta un stil de viata. Pentru ca stim ca performanta in ciclism se atinge doar cu ajutorul unui echipament potrivit, noi va punem la dispozitie o serie de accesorii utile si indispensabile pentru toti pasionatii de ciclism.

Accesorii pentru intretinerea bicicletei

Oricine detine o bicicleta si o foloseste zilnic, stie ca anumite piese pot ceda in timp, sau se pot deteriora. De aceea, este important sa aveti tot timpul la indemana cateva accesorii cu ajutorul carora sa asigurati o mentenanta corespunzatoare pentru bicicleta voastra.

Iata care sunt acele accesorii pentru bicicleta care nu trebuie sa va lipseasca:

 

 • Degresant pentru bicicleta. Componentele unei biciclete sunt extrem de fragile si expuse timp indelungat la conditii meteorologice nefaste, acestea pot rugini usor. In acest scop, va oferim mai multe tipuri de degresant, pentru indepartarea ruginei si pentru protejarea mecanismelor mici. Astfel, puteti opta pentru degresant cu silicon, degresant pentru pinioane din cupru, pentru indepartarea ruginii sau degresant cu grafit, special pentru intretinerea lantului. Produsul detine proprietati excelente de penetrare, eliminand rugina si pelicula de oxizi de pe suprafetele componentelor afectate.
 •  Camera de aer. Din cauza drumurilor accidentate din Romania, rotile bicicletelor sunt expuse riscului de a fi intepate si deteriorate. De aceea, este bine sa aveti tot timpul la indemana o camera de aer de rezerva. Cea pe care v-o punem la dispozitie are o rezistenta mare la presiune si la uzura, fiind fabricata dintr-un cauciuc sintetic ce are o capacitate mare de retentie a aerului.
 • Cablu de frana. Tot pentru situatiile in care frana se defecteaza, cablul trebuie schimbat pentru a nu pune in pericol siguranta ciclistului. Va recomandam cablul de frana Braky, care are un diametru de 1,5 mm si o lungime de 2000 mm. 

 

Accesorii de bicicleta utile pentru siguranta si protectia ciclistilor

In afara de accesoriile mentionate mai sus, biciclistii trebuie sa se asigure ca vehiculul dispune de anumite dotari importante, care sa le asigure protectia necesara in trafic:

 1. Claxon sau clopotel
 2. Oglinda reflectorizanta
 3. Casca de protectie
 4. Kit pentru siguranta copiilor
 5. Kit de lampi frontale si pentru spate
 6. Set semnalizare
 7. Recipient din plastic pentru apa
 8. Pompa
 9. Cablu antifurt
 10. Suport pentru telefon
 11. Vesta reflectorizanta