Echipament protectie

Echipamentul de protectie – absolut necesar pentru plimbarile cu bicicleta

V-ati propus sa va petreceti timpul liber mai mult in aer liber si v-ati achizitionat o bicicleta? Considerati ca bicicleta este un mijloc mult mai rapid de a ajunge la serviciu? I-ati cumparat o bicicleta chiar si copilului dumneavoastra pentru a iesi impreuna in parc sa va plimbati? In acest caz, sigur stiti ca trebuie sa va asigurati ca aveti cateva accesorii absolut necesare atunci cand plecati la plimbare. Fara indoiala, ati observat atunci cand ati cumparat bicicleta ca primul indemn pe care l-ati gasit in brosura primita a facut referire la accesoriul pe care orice pasionat de biciclete trebuie sa il detina, si anume casca de protectie. Pe langa aceasta, vom enumera cateva elemente esentiale ce v-ar putea ajuta in cazul unui accident si care va asigura o minima protectie.

Iata care sunt elementele necesare unei plimbari in siguranta cu bicicleta:

1.     Casca de protectie este mult ignorata de biciclisti, insa ea va poate salva viata in cazul unui nefericit accident. Pentru a fi un exemplu pentru copilul dumneavoastra, dar si pentru a va feri de eventuale evenimente neplacute, cel mai bine este sa cumparati o casca pentru dumneavoastra si una pentru cel mic. Aceste casti asigura o ventilatie excelenta, dar si protectie, fiind fabricate din materiale usoare.

2.     Un kit complet pentru copii o sa va scape de alte batai de cap, intrucat este compus din casca de protectie plus cotiere si genunchere. Toate acestea vor veni in ajutorul copilului dumneavoastra, mai ales daca este la inceput si acum descopera placerea de a pedala.

3.     Manusile sunt folositoare pe timp de vara, caci mainile transpira, iar acestea asigura o ventilatie excelenta, confort sporit si flexibilitate. Bineinteles, un set de manusi fara degete pentru copii este ideal, deoarece aderenta va fi perfecta.

4.     Vesta reflectorizanta nu trebuie sa va lipseasca, mai ales daca va plac plimbarile nocturne. Acesta trebuie sa fie confectionata din poliester fluorescent si sa aiba benzi reflectorizante, conform normelor in vigoare. Pentru a evita accidentele, dar si amenzile, cumparati o vesta.

5.     Cablul antifurt este esential pentru a va lasa bicicleta in siguranta si pentru a o gasi tot acolo. Orientati-va dupa unul elastic, dar rezistent la taiere, care sa aiba cheie si sa fie destul de lung, astfel incat sa o puteti lasa oriunde.

Prin urmare, inainte de a pleca cu bicicleta la plimbare este esential sa va asigurati o minima protectie. Nu uitati nici de accesoriile pentru copii, deoarece ei sunt mai predispusi caderilor. Un kit complet o sa va scuteasca de griji si o sa atenueze durerile celui mic. Pentru plimbari mai placute si in siguranta, apelati cu incredere la accesoriile puse la dispozitie de Bottari Italo Romena!