Accesorii intretinere biciclete

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Intretinerea bicicletei este facilitata de aceste accesorii

 
Daca dumneavoastra sunteti responsabil fata de propria securitate atunci cand pedalati si in general doriti sa schimbati cat mai putine piese la bicicleta, obtineti de la noi accesoriile de intretinere si folositi-le cum se cuvine! Dupa o perioada in care a fost folosita mai putin spre deloc, o bicicleta are nevoie de ajutor pentru o functionare ireprosabila. De asemenea, si pe parcursul functionarii se pot observa anumite neconcordante care pun in pericol biciclistul. 
 
Va place modelul de bicicleta si vreti sa il aveti cat mai mult timp? Va oferim produse pentru uz profesional universal, fabricate special pentru a fi folosite in cele mai dese si complexe situatii in care se poate gasi orice bicicleta! Gresantii au rolul de a patrunde adanc in obiectele blocate si afectate de rugina si de a indeparta tot ce incurca si ce nu isi are locul acolo, redand buna mobilitate, aspectul placut si buna functionare.
 

Tuburi cu solutii si alte accesorii de intretinere

 
Gresantii dezgheata locurile inghetate ale bicicletei, fac posibila desfacerea usoara a celor mai stranse bolturi si piulite, iar degresantii sunt opusul gresantilor, avand ca scop indepartarea substantelor grase solidificate, printre care si uleiul de la lant.  Iar daca cu aceste doua produse se intretin aceste elemente aflate in compozitia bicicletei, desfacerea sau strangerea acestora trebuie sa se realizeze fara ca asupra biciclistului sa se regaseasca mai multe kilograme de scule si unelte. Iata de ce un set multifunctional cu chei face ca problema unei pene de cauciuc sau a unui lant rupt sa fie rezolvata cu rapiditate.
 
Bineinteles, produsele de mai sus sunt doar cateva accesorii pe care Bottari Italo Romena vi le ofera pentru ca bicicleta dumneavoastra sa fie ingrijita in mod corespunzator si sa mearga „ca unsa”! Produsele noastre beneficiaza de o eficienta inalta si de un cost accesibil. Plasarea unei comenzi se efectueaza cu usurinta, chiar inainte de a pleca la o tura cu bicicieta prin imprejurimi sau prin parc!

O bicicleta intretinuta permite un pedalat prelungit

 Este necesar doar ca dumneavoastra sa folositi in mod regulat aceste accesorii pentru intretinere, deoarece daca amanati anumite actiuni de mentenanta, acestea vor fi mult mai greu de realizat ulterior. Aveti de gand sa va deplasati pe distante mai mari impreuna cu prietenii care au aceeasi pasiune precum a dumneavoastra? Porniti la drum numai cand stiti ca nu veti intampina probleme. Pentru orice eventualitate, luati dupa dumneavoastra cateva accesorii precum acestea!