Lumini si sonerii bicicleta

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Luminile bicicletei –esentiale pentru evitarea accidentelor

Sunteti pasionat de biciclete? Aveti acasa macar o bicicleta si de-abia asteptati sa aveti timp liber si sa mergeti la plimbare? In mod clar, sunteti constient de beneficiile pe care le are orice om care alege bicicleta in detrimentul altor mijloace de transport si de relaxare. Fara indoiala, mersul pe bicicleta va ofera o stare de bine. Specialistii au aratat ca acest fapt se intampla datorita oxigenarii corespunzatoare a creierului si eliberarii endorfinelor, cunoscute si sub numele de „hormonii fericirii”.

Daca va place sa va plimbati cu bicicleta indiferent de starea vremii si de anotimp, este esential sa aveti in vedere un aspect foarte important, si anume folosirea semnalelor luminoase.

Iata de ce este important sa folositi luminile:

 

  • pentru ca iarna se intuneca devreme si trebuie sa le semnalati soferilor prezenta dumneavoastra pe sosea;
  • pentru ca puteti transmite semnale luminoase soferilor prin miscarea rapida a ghidonului
  • intrucat nu toate zonele sunt iluminate corespuzator si ati putea avea probleme in a identifica drumul pe care trebuie sa mergeti;
  • cu toate ca este placut sa mergeti pe drumurile linistite de tara, niciodata nu veti sti daca urmeaza o vale sau un deal, asa ca cel mai bine este sa aveti montate lampile.

Pentru a va asigura ca sunteti intotdeauna in siguranta atunci cand mergeti la plimbare cu bicicleta, trebuie sa verificati daca luminile acesteia functioneaza corespunzator. Echipa Bottari Italo Romena vine in ajutorul dumneavoastra si va pune la dispozitie semnale luminoase potrivite oricarui tip de bicicleta.

Iata care sunt principalele accesorii pe care vi le punem la dispozitie:

 

  • lampa de spate rosie – este prevazuta cu leduri extrem de luminoase si functioneaza in 6 moduri diferite. Pentru ca aceasta sa mearga veti avea nevoie de 2 baterii de tip AAA;
  • lampa de spate alba – are 5 leduri foarte luminoase si 3 moduri de iluminare. Ea este rezistenta la apa si poate fi instalata foarte usor, intrucat vine la pachet cu indicatii;
  • un kit complet este reprezentat de setul de lumini de bicicleta pentru fata si spate. Acesta este disponibil atat pe rosu, cat si pe alb. Ledurile lampilor sunt extraluminoase si rezistente la umiditate.

Asadar, este foarte important ca atunci cand mergeti cu bicicleta sa va asigurati ca lampile functioneaza coresupunzator. Este esential ca acestea sa fie cat mai luminoase, pentru a reusi sa va descurcati si in conditii meteorologice nefavorabile. Pentru a evita orice fel de accidente, este absolut necesar sa va luati toate masurile de precautie.