Biciclete Carratt

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Biciclete performante produse de Carratt 

Satisfactia de a pedala pe o bicicleta performanta si aspectuoasa este resimtita din plin de acele persoane care chiar inteleg ce inseamna momentele de calitate si sportul pe doua roti! Carratt este o marca de biciclete apreciata in randul cunoscatorilor si regasita in paleta noastra de produse. Numai ca o astfel de bicicleta este mai mult decat un simplu produs. Este un angrenaj, cadrul acestuia fiind din aluminiu, furca din otel, iar:

 

  • Schimbatorul de viteze este unul accesibil, complex si profesional;
  • Franele pot fi utilizate in cea mai mare siguranta si tin foarte bine;
  • Lantul este unul extrem de rezistent si care nu va face probleme;
  • Rotile sunt de o calitate exceptionala, la fel si cauciucurile acestora;
  • Ghidonul este unul profesional, fiind caracterizat de un stil sportiv;
  • Saua este moderna atat ca design cat si ca materiale componente;

 

 

Noi, Botari Italo Romena, stim ca bicicleta preferata este aceea care detine si culorile dorite, nu numai forma sau calitatea dorita. De aceea, aceasta poate avea o culoare uni, neagra sau gri inchis, sau cadru alb cu verde aprins/ galben aprins, cadru negru cu portocaliu aprins, cadru alb cu zebra si rosu+visiniu, ori cadru azuriu cu negru. Bineinteles, exemplele pot continua in acest sens.

Posibilitatile relevate de variantele de culoare ale bicicletelor din oferta noastra sunt suficiente pentru toate gusturile. Alternanta de culori este acum o obisnuinta in cazul a cat mai multe sisteme si echipamente sportive, si de aceea se regasesc si la noi asemenea alternante. 

Inclusiv pentru bicicleta de dama exista rotile bleu si cadrul argintiu si violet, un complex cromatic ce incanta gusturile pretentioase ale tinerelor care practica sport in aer liber, ignorand bicicleta de la sala si alegand o bicicleta cu care sa simta pe deplin libertatea si activitatea fizica. Si cu care sa se deplaseze mult mai usor.

 

De ce Carratt si de ce Bottari Italoromena?

Sunt deosebit de multe motive pentru care alegerea acestora este de bun augur pentru o experienta minunata de ciclism! Unul dintre ele este calitatea exceptionala a bicicletelor afisate de noi in aceasta sectiune, altul este redat de posibilitatile usoare de comanda si de plata inclusiv cu cardul. In ziua de azi, nici macar bicicleta nu se cumpara anevoios, asa cum probabil va asteptati! Gasiti la noi bicicletele Carratt pe care vi le doriti!