Biciclete Esperia

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Biciclete performante la preturi accesibile

In ultimii ani, mersul pe bicicleta a devenit o activitate foarte indragita, bucurandu-se de o popularitate ridicata in randul romanilor. Fie datorita trendurilor eco, fie datorita stilului de viata nesanatos, din ce in ce mai multe persoane aleg mersul pe bicicleta in detrimentul circularii cu mijloacele de transport in comun. 

Iata care sunt principalele beneficii ale mersului pe bicicleta:

  • Tonifiaza muschii corpului si ne ajuta sa ne mentinem tot timpul in forma, prevenind  cresterea in greutate;
  • Reprezinta un exercitiu cardio extrem de eficient, deoarece inima pompeaza mai mult oxigen si sange catre celelalte organe si grupe de muschi, reducand riscul aparitiei  afectiunilor cardiovasculare;
  • Previne instalarea osteoporozei, fiind o tehnica buna de antrenament al articulatiilor, ligamentelor si tendoanelor;
  • Mersul pe bicicleta ne face fericiti! Poate ca suna ciudat, dar in realitate afirmatia are un fundament rational: pedalarea continua duce la o mai buna oxigenare a creierului, care elibereaza niste substante numite endorfine, supranumite si “hormonii fericirii”. De aici provine starea de bine pe care o simtim dupa ce mergem la sala, circulam cu bicicleta sau ne intoarcem de la jogging;
  • Ciclismul este o activitate care stimuleaza apetitul si duce la reglarea stilului alimentar;
  • Mersul pe bicicleta nu polueaza! In afara de beneficiile aduse organismului, trebuie sa reamintim ca bicicleta reprezinta un mijloc de transport prietenos cu mediul inconjurator, deoarece nu functioneaza pe baza de combustibil, iar utilizarea lui nu este nociva nici pentru noi insine si nici pentru natura;
  • Ne strecuram mai usor prin trafic. Daca circulam cu masina personala, exista riscul de a ramane blocati in trafic ore in sir. Atunci ne pierdem rabdarea si simtim cum trece timpul fara sa facem nimic productiv. In schimb, datorita structurii sale, bicicleta ne permite sa o manevram usor si sa ne strecuram subtil printre masinile din trafic. In felul acesta, ajungem la timp la munca si in acelasi timp facem miscare.

 

Noi incurajam acest sport si recomandam tuturor persoanelor care nu au descoperit inca beneficiile mersului pe bicicleta sa nu mai stea pe ganduri si sa isi insuseasca cat mai repede acest obicei. 

Bottari Italo Romena va pune la dispozitie bicicletele Esperia, calitative, performante si accesibile la preturi modeste:

  • Bicicleta Freestyle. Aceasta este fabricata din otel si este perfecta pentru incepatori! In plus, o puteti achizitiona la un pret mic, in raport cu specificatiile sale tehnice.
  • Bicicleta Zeppelin cu suspensie completa. Confectionata in intregime din otel, aceasta este dotata cu suspensie dubla, fiind foarte eficienta pentru ciclistii carora le place sa pedaleze repede.